Referenser

Energikompetens har sedan 1998 arbetat för kunder med allt inom mätteknik, energi och bygg. Våra uppdragsgivare är allt från några av Sveriges största bygg- och energibolag till den enskilda villaägaren.

Med målsättningen att hjälpa våra kunder att reducera sin energianvändning och spara på vår gemensamma miljö så hjälper vi till med allt från energideklaration och energiberäkning, till läckagesökning och täthetsprovning.

Här nedan kan ni ta del av tidigare projekt där Energikompetens hjälpt kunder att minska kostnader och samtidigt sparat på klimatet.

Energikompetens  har sin bakgrund inom energi och värmekamerabesiktningar och startades med intentionen att hjälpa kunder med energiutredningar. Detta var 2007. Idag sträcker sig våra tjänster över en rad olika områden inom energi och bygg. Vi har utvecklat samarbeten och samarbetsavtal med några av Sveriges största bygg- och energibolag. Vi strävar alltid efter att ha ett personligt engagemang i våra uppdrag och visa våra kunder att vi är en pålitlig partner år efter år. Idag innefattar våra kunder allt från enskilda villaägare till samarbetsavtal med några av Sveriges största bygg- och energibolag.

KUNSKAP & ERFARENHET UNDER SAMMA TAK