Om Energikompetens

Energikompetens  har sin bakgrund inom energi och värmekamerabesiktningar och startades med intentionen att hjälpa kunder med energi- och termografiutredningar.
Detta var 1998 och mer än 20 år senare sträcker sig våra tjänster över en rad olika områden inom mätteknik, energi och bygg. . Vi strävar alltid efter att ha ett personligt engagemang i våra uppdrag och visa våra kunder att vi är en pålitlig partner år efter år. Idag innefattar våra kunder allt från enskilda villaägare till samarbetsavtal med några av Sveriges största bygg- och energibolag.

Vi har som i ett led i vår utveckling mot en näst intill 100% hållbar verksamhet valt att avveckla vårt kontor och låta vår personal arbeta hemifrån. Det innebär mindre transporter till och från arbetet som i sin tur sparar på miljön. I dagsläget körs dessutom 100% av vår fordonsflotta enbart på el. Vi vill helt enkelt leva som vi lär!

Vårt verksamhetsområde innefattar hela Sverige.

Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att minska kostnader och spara vår gemensamma miljö. Alla kan göra något, oavsett om det är i industrin, i hemmet eller på företag. Vi hjälper er!

På vår FAQ publicerar vi vanligt förekommande frågor.

Energikompetens