Vi hjälper dig att energieffektivisera din byggnad & lever upp till vårt namn

VI ÄR CERTIFIERADE INOM ENERGI & BYGG

Energideklaration
På Östermalm i Stockholm upprättade vi energideklaration för en bostadsrättsförening med ett flerbostadshus uppförd i slutet av 1930-talet. Föreningen hade nyligt installerat bergvärmepump som var något underdimensionerat effektbehovet. Byggnaden var dock försedd med central frånluftsventilation. Därmed kunde rekommendationer lämnas att öka uttag för nominell avgiven effekt på värmepump vid re-investering, alternativt återladda borrhål.
Klicka här
Bild 2 rubrik
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klicka här
Bild 3 rubrik
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klicka här
Previous slide
Next slide

Pågående projekt

Vid Liljeholmskajen pågår just nu flera nybyggnadsprojekt av främst bostäder. Vi hjälper våra kunder där med energiberäkningar och täthetskontroller.

 

 

Vanliga tjänster

Om Energikompetens

Energikompetens AB grundades 1998 med fokus på konsulttjänster inom el- och energiutredningar.  Sedan dess har företaget utvecklats mer mot energi- och byggutredningar samt branschutveckling genom uppskattade kurser inom termografiområdet. Läs mer om Energikompetens

Vår vision

Vi vill bidra till att skapa hållbarhet inom bygg och fastigheter med vår spetskompetens inom energi & mijöområdet. Med den senaste kunskapen blandat med lång erfarenhet och modern teknik skapar vi tillsammans med våra kunder förutsättningar för en bättre framtid.

Målsättning

Målsättningen är att våra kunder ska minska sina kostnader och underhåll och samtidigt minska sin miljöpåverkan. 

Vi vill leva som vi lär genom klimatkompensering och strävar alltid efter miljösmarta lösningar i vår yrkesroll. Läs mer om vår målsättning